Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste ENTERFIND OY
Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen tietosuojaseloste 

TIETOSUOJASELOSTEEN NIMI
Enterfind Oy´n verkkopalveluiden käyttäjärekisteri. 
REKISTERINPITÄJÄ 
Enterfind Oy, PL 36, 20321 Turku 
KÄSITTELYN TARKOITUS 
Enterfind Oy´n verkkopalveluiden käyttäjän (jäljempänä “Käyttäjä”) suostumuksella tapahtuva Enterfind Oy´n verkkopalveluihin sekä niihin kulloinkin kuuluviin toimintoihin (jäljempänä “Palvelu”) liittyvä henkilötietojen käsittely. Käyttäjän henkilötietoja käsitellään Palveluun liittyvien asiakassuhteiden ylläpitämiseen, hoitamiseen ja kehittämiseen, analysointiin, markkinointiin, tilastointiin sekä Palvelun tuottamiseen, tarjoamiseen ja kehittämiseen. 
REKISTERIN TIETORYHMISTÄ 
Palvelussa käsitellään Käyttäjän yhteystietoja sekä muita Käyttäjän itse antamia tietoja henkilötietolain sallimissa rajoissa. 
SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET  
Henkilötietoja kerätään Käyttäjältä rekisteröitymisen yhteydessä ja palvelua käytettäessä.  
SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET 
Käyttäjärekisterin tietoja ei luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin ellei Käyttäjä ole itse antanut siihen lupaa. Tietoja ei säännönmukaisesti siirretä tai luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. 
REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET 
Tiedot kerätään Palvelun yhteisiin tietokantoihin, jotka ovat suojattu salasanoilla. 
REKISTERISELOSTEEN SAATAVUUS 
Käyttäjällä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna postitse: Enterfind Oy, PL 36, 20321 Turku
©2019, Kaikki oikeudet pidätetään. EnterFind Oy | +358407340007 | karoliina@enterfind.fi 
Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä
Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä verkkosivujen toiminnan parantamiseksi. Voit estää evästeiden käytön oman selaimesi asetuksissa. Käyttäessäsi verkkosivujamme hyväksyt myös evästeiden käytön.
Evästeiden tiedot
Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä verkkosivujen toiminnan parantamiseksi. Voit estää evästeiden käytön oman selaimesi asetuksissa. Käyttäessäsi verkkosivujamme hyväksyt myös evästeiden käytön.
OK, ymmärrän