Henkilöstö, työyhteisötaidot ja johtaminen
*100 % TYYTYVÄISYYSTAKUU*

Henkilöstö on liiketoiminnan tärkein voimavara.

Henkilöstö- ja esimiesvalmennuksessamme keskitytään henkilöstöön sekä sen hyvinvointiin ja motivointiin.

Olette saattaneet kuulla työyhteisössä näitä nupinoita:
∙ heikko tiedonkulku ∙ huono johtaminen ∙ kuin lastentarha ∙ epätietoisuus ∙ piittaamattomuus ∙ kiire ∙ ylikuormitus, stressi ja sairaspoissaolot ∙ henkilöstö ei tiedä yrityksen tahtotilaa, visiota ∙ asiat jäävät puolitiehen ∙ ei viedä asioita eteenpäin ∙ huono ilmapiiri ∙ ei puhuta samaa kieltä ∙ aina ylitöissä ∙ määrätyt ihmiset joko puhuu tai ei puhu ∙ teen vain pakolliset työtehtävät, en yhtään enempää ∙ mitkä työtehtävät? ∙ työntekijät kysyy koko ajan apua perus työtehtävien tekemiseen ∙ työntekeminen on hidasta ∙ ”joo joo” tyyppi ∙ perusasioiden hoitamiseen kuluu aikaa, eikä aikaa jää johtamiseen ∙ emme ole askeleen edellä vaan jäljessä ∙ suuri vaihtuvuus henkilöstössä ∙ kommunikaation puute ∙ itseohjautuva organisaatio mahdotonta

Kenelle?

Henkilöstö- ja esimiesvalmennuksemme on juuri oikea valinta sinulle, kun kaipaat apua työyhteisön kasvun aiheuttamissa haasteissa. Olet kiinnostunut yrityksen hyvinvoinnista ja työntekijöistä sekä olet valmis tekemään muutoksia menestyksesi eteen.

Mitä?

Valmennuksemme räätälöidään tarpeidesi ja osaamisesi mukaisesti. Autamme esimiehiä hahmottamaan henkilöstönsä tarpeet ja vastaamaan niihin sekä valjastamaan työntekijöidensä täyden potentiaalin liiketoimintansa käyttöön. Valmennuksemme tavoitteena on kehittää esimies- ja alaistehtävissä olevien ryhmähenkeä ja yhteistyötä sekä luoda askelmerkit kohti itseohjautuvaa organisaatiota.

Miksi?

Työyhteisön kasvu tuo mukanaan uusia haasteita niin esimiehille kuin alaisillekin. Valmennuksessamme keskitymme näiden haasteiden ennakointiin ja selättämiseen. Valmennuksemme jälkeen hahmotat mm. työhyvinvoinnin kokonaismerkityksen liiketoiminnallesi ja osaat huomioida sen eri osa-alueet päivittäisessä työssäsi. Saat myös konkreettisia vinkkejä siihen, miten työhyvinvointia voi kehittää.

Miten?

Valmentajamme saapuu yritykseenne tai valmennus pidetään koulutustiloissa.

Aiheita?

Henkilöstövalmennuksessamme voimme keskittyä esimerkiksi seuraaviin aiheisiin:
∙ pelisäännöt ∙ perehdytys ja perehdytysmanuaali ∙ viestintä- ja vuorovaikutustaidot ∙ erilaisten ihmistyyppien ymmärtäminen ∙ johtaminen ∙ työhyvinvoinnin merkitys yrityksen liiketoiminnalle ∙ tiimityöskentelytaidot ∙ esimies- ja alaistaidot ∙ neuvottelutaidot ∙ työilmapiiri ∙ henkilökunnan motivointi ja sparraaminen ∙ henkilökunnan osaaminen ja kouluttaminen ∙ työnantajaimago ∙ työtehtävien määrittely  ∙ sisäinen markkinointi, tiedottaminen ∙ itseohjautuva organisaatio ∙ rekrytointi ∙

Kesto?

Valmennuksen kesto min. 3 kk.

Hinta?

Räätälöimme aina valmennuksemme asiakkaan tarpeiden mukaan, tästä syystä meillä ei ole ”paketti” -hintoja. Pahoittelut, mutta annamme välittömästi hinta-arvion puhelumme/tapaamisemme jälkeen.

Haluatko, että yrityksessäsi voidaan hyvin?

100 % tyytyväisyystakuu!*
Jätä yhteydenottopyyntö

Open chat