Kyselyt, tutkimukset ja analyysit

Luvut, faktat ja kokemukset puhuvat puolestaan. Voimme kehittää toimintaanne kyselyiden / palautteiden pohjalta. Yhteistyössä kumppanimme kanssa voimme toteuttaa tarpeisiisi räätälöidyt kyselyt.

Kenelle?

Kyselyjen toteutus on juuri oikea valinta sinulle, kun haluat kirjallista palautetta tekemästäsi työstä tai konkreettista dataa asiakkaistasi, yhteistyökumppaneistasi tai työyhteisöstäsi. Olet kiinnostunut kehittämään liiketoimintaasi.

Mitä?

Yhteistyökumppanimme avulla voimme toteuttaa sekä laadullisia että määrällisiä tuloksia tuottavia kyselyitä, joissa kartoitetaan esimerkiksi asiakas- tai kumppanityytyväisyyttä, asiakkaiden ostokäyttäytymistä, työhyvinvointia, brändi-identiteettiä tai työnantajamielikuvaa.

Miksi?

Luvut, faktat ja aidot suositukset hyödyttävät myyntiä, markkinointia sekä liiketoiminnan kehittämistä. Yhteistyössä kumppanimme kanssa tarjoamme helpon ja ketterän tavan erilaisten kyselyiden toteuttamiselle.

Miten?

Kysely suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä yhteistyökumppanimme kanssa.

Aiheita?

Kyselyllä voidaan selvittää esimerkiksi seuraavia teemoja:
∙ asiakastyytyväisyys ∙ kumppanityytyväisyys ∙ työhyvinvointi ∙ brändi-identiteetti ∙ työnantajamielikuva ∙ henkilöstökysely ∙ markkinatutkimukset ∙ markkina-analyysit

Open chat