Liiketoiminnan kirkastaminen
*100 % TYYTYVÄISYYSTAKUU*

Menestyjiä ovat he, joilla on tavoitteita, sillä he tietävät, mitä tekevät.

Liiketoiminnan kirkastamisen valmennuksessamme terävöitämme liiketoimintasuunnitelmaasi, jotta voit ottaa merkittäviä askeleita eteenpäin.

Kenelle?

Valmennuksemme on juuri oikea valinta sinulle, kun koet liiketoimintasi junnaavan paikallaan tai tuottavan liian vähän suhteessa tehdyn työn määrään.

Mitä?

Liiketoiminnan kirkastamisen valmennuksemme räätälöidään tarpeidesi ja osaamisesi mukaisesti. Analysoimme kanssasi liiketoimintasi nykytilaa ja määrittelemme keinot ja tavoitteet sen kehittämiseksi. Liiketoiminnan kirkastamisen valmennuksemme tavoitteena on kehittää liiketoimintaasi ja ottaa konkreettisia askeleita eteenpäin kohti tavoitettasi.

Miksi?

Tarjoamme sinulle työkaluja liiketoimintasi kehittämiseen, ja autamme sinua määrittelemään liiketoimintasi tärkeimmät kehityskohdat. Valmennuksemme jälkeen sinulla on kirkas visio liiketoiminnastasi ja välitavoitteita visiosi saavuttamiseksi.

Miten?

Valmentajamme saapuu yritykseenne tai valmennus pidetään koulutustiloissa.

Aiheita?

Valmennuksessamme keskitymme esimerkiksi seuraaviin aiheisiin:
∙ yrityksen nykytila ∙ yrityksen tahtotila ∙ yrityksen haasteet ∙ yrityskuvan eli imagon kirkastaminen ∙ tavoitteiden asettaminen ja tavoitteiden saavuttaminen ∙ aikatauluttaminen ja ajankäyttö ∙ verkoston hyödyntäminen ∙ tuotannon tilat ∙ tulevaisuuden suunnittelu ∙ talouden suunnittelu ∙ operatiivinen toiminta ∙ kassavirta ∙ missio ∙ visio ∙ arvot ∙ strategia ∙ exit-strategia ∙ 1-5 v. suunnitelma

Kesto?

Valmennuksen kesto 2 kk.

Hinta?

Räätälöimme aina valmennuksemme asiakkaan tarpeiden mukaan, tästä syystä meillä ei ole ”paketti” -hintoja. Pahoittelut, mutta annamme välittömästi hinta-arvion puhelumme jälkeen.

Haluatko askelmerkit kohti tavoitetilaa?

100 % tyytyväisyystakuu!*
Jätä yhteydenottopyyntö

Open chat