Markkinoinnin kehittäminen
*100 % TYYTYVÄISYYSTAKUU*

Markkinointi mahdollistaa myynnin, ja myynti mahdollistaa liiketoiminnan. Markkinointivalmennuksessamme perehdytään markkinoinnin tapoihin, kanaviin ja hyötyihin.

Olet saattanut kuulla näitä asiakkaiden suusta:

∙ en ole tiennytkään tällaisesta yrityksestä ∙ oletko kauankin toiminut täällä ∙ oli heikot opasteet ∙ koitin etsiä yritystäsi, mutta en löytänyt ∙ olen jo käynyt pitkään kilpailijallasi ∙ palvelut / tuotteet siirtyneet verkkoon

Kenelle?

Valmennuksemme on juuri oikea valinta teille, jos koette haasteeksi potentiaalisten asiakkaiden tavoittamisen, kilpailijoista erottumisen, oikeiden markkinointikanavien valitsemisen sekä eri kanavien hyödyntämisen.

Mitä?

Valmennuksemme räätälöidään yrityksenne tarpeiden ja lähtötilanteen mukaisesti. Lähdemme tarvittaessa liikkeelle markkinoinnin perusteista. Valmennuksemme tavoitteena on muodostaa teille kokonaisvaltainen ja ajankohtainen kuva markkinoinnin tavoista, kanavista ja hyödyistä.

Miksi?

Tarjoamme teille työkaluja markkinointinne kehittämiseen, ja autamme teitä löytämään juuri teidän toimintaanne sopivimmat markkinoinnin muodot ja kanavat. Valmennuksemme jälkeen ymmärrätte, miksi, miten ja missä toimintaanne kannattaa markkinoida. Saatte myös konkreettisia vinkkejä siihen, miten voitte erottautua kilpailijoistanne.

Miten?

Valmentajamme saapuu yritykseenne tai valmennus pidetään koulutustiloissa.

Aiheita?

Markkinointivalmennuksessa voimme keskittyä esimerkiksi seuraaviin aiheisiin:
∙ markkinoinnin perusteet ∙ markkinoinnin jatkuva muutos ∙ potentiaalisten asiakkaiden tavoittaminen ∙ asiakasprofiili ∙ kilpailijoista erottautuminen ∙ kilpailuetu ja kilpailukyky ∙ eri markkinointikanavat ∙ markkinoinnin työkalut ∙ liidien hankinta ∙ arvonluonti ∙ sisältömarkkinointi ∙ sosiaalisen median kanavat ∙ nettisivut ∙ palvelupolku ∙ verkkokaupan mahdollisuus ∙ sisäinen markkinointi ∙ brändäys ∙ tunnettuus ∙ markkinoinnin vuosikello

Kesto?

Valmennuksen kesto 3 kk.

Hinta?

Räätälöimme aina valmennuksemme asiakkaan tarpeiden mukaan, tästä syystä meillä ei ole ”paketti” -hintoja. Pahoittelut, mutta annamme välittömästi hinta-arvion puhelumme/tapaamisemme jälkeen.

Haluatko, että yrityksesi löydetään?

100 % tyytyväisyystakuu!*
Jätä yhteydenottopyyntö »

Open chat