Menestyksen avaimet
*100 % TYYTYVÄISYYSTAKUU*

Kun yrityksesi ”juuri” on kunnossa, yritystoimintasi on ”balanssissa”, voimme ottaa seuraavan askeleen kohti menestystä. Valmennus kirkastaa mielesi kohti tahtotilaa.

Olet saattanut pohtia:
∙ pitääkö asiakas meistä ∙ erottaudummeko muista kilpailijoista ∙ mistä asiakkaamme etsii meitä ∙ onko asiakaskunta sama kuin ennen ∙ minkälainen on nykyasiakas, entä tulevaisuudessa ∙ mitä asiakkaani ajattelee yrityksestäni ∙ mitä se kokee ja tuntee ∙ minkälaista palvelua hän odottaa saavan ∙ vastasiko kokemus mielikuvaa ∙ miten voin palvella paremmin asiakastani ∙ miten tavoitan asiakkaani ∙ missä asiakkaani liikkuu ∙ miten voin kehittää myyntiä, markkinointia ja asiakkuuksia

Kenelle?

Menestyksen avain -valmennus on juuri sinulle, kun olet aidosti kiinnostunut liiketoimintasi kehittämisestä ja menestyksestä ja sinulla on tahtoa viedä asioita eteenpäin. Olet valmis katsomaan suurennuslasin kera liiketoimintaasi.

Mitä?

Analysoimme kanssasi liiketoimintasi nykytilaa ja määrittelemme keinot ja tavoitteet sen kehittämiseksi. Valmennuksen tavoitteena on tutustua asiakasprofiiliin, asiakaskokemukseen ja asiakaspalveluun. Lisäksi kehitämme asiakassuhteita ja keräämme asiakaspalautetta sekä viilaamme myynti- ja markkinointisuunnitelmaa.

Miksi?

Jalkautamme kanssasi kehitysideat yritystoimintasi arkeen. Valmennuksemme jälkeen sinulla on tuottavaa liiketoimintaa ja olet askeleen lähempänä yrityksesi tahtotilaa.

Miten?

Valmentajamme saapuu yritykseenne tai valmennus pidetään koulutustiloissa.

Aiheita?

Menestyksen avain -valmennuksessamme keskitymme esimerkiksi seuraaviin aiheisiin:
∙ missio ∙ visio ∙ arvot ∙ strategia ∙ tahtotila ∙ palvelupolku ja -muotoilu ∙ asiakasprofiili ∙ asiakaskokemus ∙ mielikuva ∙ asiakaspalvelu ∙ asiakassuhteiden hoito ∙ asiakaspalaute ∙ myynti ∙ markkinointi ∙ kanavat ∙ verkostot ∙ lisäarvon tuottaminen ∙ exit-strategia ∙ 1-5 v. suunnitelma

Kesto?

Valmennuksen kesto 3 kk.

Hinta?

Räätälöimme aina valmennuksemme asiakkaan tarpeiden mukaan, tästä syystä meillä ei ole ”paketti” -hintoja. Pahoittelut, mutta annamme välittömästi hinta-arvion puhelumme jälkeen.

Haluatko, että yrityksesi menestyy jatkossakin?

100 % tyytyväisyystakuu!*
Jätä yhteydenottopyyntö

Asiakkaiden kommentteja:

”Karoliina herätti heti ensimmäisessä valmennuspäivässä uskomme tulevaan ja sai meidät ajattelemaan uudelleen asioita, jotka olimme jo ehtineet unohtaa. Keskityimme lähinnä hinnoitteluun, sen läpinäkyvyyteen sekä markkinointimateriaaleihin.

Valmennus antoi RHV-Tukun poppoolle paljon ideoita ja ajatuksia, joita he ovat sittemmin hyödyntäneet liiketoiminnassaan. Kansonen iloitsee EnterFindin valmennuksen tuloksista.

Minulle kaikkein tärkein asia oli se valtava uskon määrä, jonka Karoliina minulle antoi. Luotan toimintaamme nyt enemmän kuin vuosiin.” Terhi Kansonen, toimitusjohtaja, RHV-Tukku / Democol Oy

Open chat