Tuotteistaminen, paketointi ja hinnoittelu
*100 % TYYTYVÄISYYSTAKUU*

Onnistunut tuotteistaminen ja hinnoittelu helpottavat myyntiä ja mahdollistavat menestyksen.

Tuotteistamisen ja hinnoittelun valmennuksessamme jalostat ideastasi menestyksekkään tuotteen tai palvelun.

Olet saattanut pohtia:
∙ miten tuotteistaa palvelu/tuote ∙ miten paketoida ∙ sisäänheittotuote, päätuote ja lisämyyntituote? ∙ entä hinnoittelu? ∙ lanseeraus ∙ milloin lopettaa ”pilkun viilaus” ∙ milloin markkinoille ∙ missä kanavissa ∙ kenelle myyn ∙ kohderyhmäni ∙ tukiverkostot ∙ miten hoidan asiakaspalvelun ∙ miten hoidan mahdolliset reklamaatiot ∙ tuntuu, ettei tuote / palvelu ole vieläkään valmis ∙ en uskalla aloittaa myyntiä / markkinointia

Kenelle?

Tuotteistamisen ja hinnoittelun valmennuksemme on juuri oikea valinta sinulle, jos pyörittelet tuotteesi tai palvelusi tuotteistamista, paketointia ja hinnoittelua ja tarvitset niissä tukea.

Mitä?

Tuotteistamisen ja hinnoittelun valmennuksemme räätälöidään tarpeidesi ja osaamisesi mukaisesti. Ohjaamme sinua tuotekehityksessä ja hinnoittelussa, jotta vältät niihin liittyvät sudenkuopat. Tuotteistamisen ja hinnoittelun valmennuksemme tavoitteena on saattaa tuotteistusprosessisi menestyksekkäästi maaliin.

Miksi?

Tuotteistaminen, paketointi ja hinnoittelu kannattaa tehdä kerralla kunnolla, jotta kaupantekosi helpottuu ja tiedät saavasi riittävän katteen myynnistäsi. Valmennuksemme jälkeen voit keskittyä tuotteistetun tuotteen tai palvelun myyntiin ja toteuttamiseen. Saat myös konkreettisia vinkkejä siihen, millä perusteella tuote tai palvelu kannattaa hinnoitella. Tämä valmennus mahdollistaa liiketoimintasi kestävän menestyksen.

Miten?

Valmentajamme saapuu yritykseenne tai valmennus pidetään koulutustiloissa.

Aiheita?

Tuotteistamisen ja hinnoittelun valmennuksessamme voimme keskittyä esimerkiksi seuraaviin aiheisiin:
∙ hyvän idean tunnistaminen ∙ tuotteistamisen sudenkuopat ∙ hyvän tuotteen ominaisuudet ja tunnusmerkit ∙ tuotekehitys ∙ tuotteistaminen ∙ tuoteidea ja sen lanseeraaminen ∙ tuoteidean koeponnistaminen ketterästi ∙ tuote- ja palvelupolun luonti ∙ kilpailuetu ja kilpailukyky ∙ markkina-analyysi ∙ sisäänheittotuote ∙ tuotejatkumo myynnin kannalta ∙ markkinointikanavat ∙ asiakasprofilointi ∙ palvelun ja tuotteen hinnoittelu ∙ myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun merkitys tuotteistamisessa ∙ monistaminen muihin tuotteisiin ∙ alennusten antamisen merkitys ∙ skaalautuvuus ∙ verkostot ja yhteistyökumppanit

Kesto?

Valmennuksen kesto 3 kk.

Hinta?

Räätälöimme aina valmennuksemme asiakkaan tarpeiden mukaan, tästä syystä meillä ei ole ”paketti” -hintoja. Pahoittelut, mutta annamme välittömästi hinta-arvion puhelumme/tapaamisemme jälkeen.

Paketoidaanko hinnat kohdilleen?

100 % tyytyväisyystakuu!*
Jätä yhteydenottopyyntö

Open chat